Područni uredi

Traganje i spašavanje na kopnu

Više županija
Županija brodsko-posavska
Dana 26. lipnja smanjenim intenzitetom nastavljena je potraga za starijom muškom osobom iz mjesta Gunjavci, koja je zadnji puta viđena 23. lipnja u 07:30 sati.
ŽC 112 Slavonski brod u 19:32 sati primio je dojavu građanina da su nestalu osobu pronašli mještani, mrtvog, na livadi 1 km sjeverno od sela Gunjavci.

Županija istarska
Dana 26. lipnja nastavljena je potraga za češkom državljankom (nestalom 22. lipnja kod Pule). Traganje se vršilo samo redovnim ophodnjama policije i nije dalo rezultate.

Prema informaciji od OKC PU istarske, koju je ŽC 112 Pazin primio dana 27. lipnja u 13:30 sati, obustavljena je potraga za češkom državljankom. Traganje će se nastaviti samo redovnim ophodnjama policije, jer dosadašnje akcije nisu dale rezultata.

Županija splitsko-dalmatinska
Dana 26. lipnja nastavljena je potraga za češkom državljankom (nestalom 21. lipnja kod Baške Vode). U potragu su bili uključeni pripadnici HGSS Makarska i djelatnici Policije. Vršili su pretragu terena na području Baške Vode i Brela. Potraga nije dala željene rezultate.

Dana 27. lipnja nastavljena je potraga za češkom državljankom. Potraga je vršena redovnim policijskim ophodnjama i nije dala rezultata.

Priloženi dokumenti: