Područni uredi

Provođenje Programa osposobljavanja za spašavanje na vodi

Od 26. do 30 rujna 2016. godine provodio se Program osposobljavanja za spašavanje na vodi za 12 pripadnika DVIP-a te Program osposobljavanja za instruktora/vježbatelja Programa osposobljavanja za spašavanje na vodi za 4 službenika Sektora za vatrogastvo.Programi osposobljavanja održavali su se istovremeno, a provodili su ih službenici Sektora za vatrogastvo Goran Kević - instruktorski kandidat te Josip Bilić, Ivo Kralj i Tome Torbarina – kandidati za vježbatelja. Instruktorski kandidati i kandidati za vježbatelja osposobljavanje su provodili uz nadzor službenika Učilišta Juraja Blahe – voditelja Programa osposobljavanja za spašavanje na vodi, Jasminke Petek – voditeljice Programa osposobljavanja za instruktora/vježbatelja Programa osposobljavanja za spašavanje na vodi te službenika Sektora za vatrogastvo Zlatka Đapića i Roberta Peručića – vježbatelja za spašavanje na vodi.

Ispit završne provjere proveden je u Učilištu i na terenu 29. i 30 rujna 2016. godine.

Od 10. do 14 listopada 2016. godine provodio se Program osposobljavanja za spašavanje na vodi za 12 pripadnika DVIP-a te Program osposobljavanja za instruktora / vježbatelja Programa osposobljavanja za spašavanje na vodi za 2 službenika Sektora za vatrogastvo.

Programi osposobljavanja održavali su se istovremeno, a provodili su ih službenici Sektora za vatrogastvo Nikša Miletić - instruktorski kandidat te Ivica Bulum – kandidati za vježbatelja.Instruktorski kandidati i kandidati za vježbatelja osposobljavanje su provodili uz nadzor službenika Učilišta Juraja Blahe – voditelja Programa osposobljavanja za spašavanje na vodi, Jasminke Petek – voditeljice Programa osposobljavanja za instruktora/vježbatelja Programa osposobljavanja za spašavanje na vodi te službenika Sektora za vatrogastvo Gorana Kevića instruktora, Dražana Tomića i Josipa Bilića – vježbatelja za spašavanje na vodi.

Priloženi dokumenti: