Područni uredi

Nesreće u cestovnom prometu

Pregled po županijama

Sisačko-moslavačka županija
ŽC 112 Sisak primio je 05. travnja u 13:22 sati dojavu od građanina o prometnoj nesreći u Crncu kod Siska, sudaru kombija i osobnog vozila. ŽC 112 je o događaju obavijestio HMP Sisak i OKC PU sisačko-moslavačke. U prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila teške, a jedna lakše tjelesne ozljede te su medicinski zbrinute u OB Sisak.Osječko-baranjska županija

ŽC 112 Osijek primio je 05. travnja u 16:05 sati dojavu od građanina o prometnoj nesreći na ulazu u mjesto Seona (Donja Motičina). ŽC 112 je o nesreći obavijestio HMP i OKC PU osječko-baranjske županije. U izlijetanju osobnog vozila s kolnika jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena u Opću županijsku bolnicu Našice.

ŽC 112 Osijek primio je 05. travnja u 16:27 sati dojavu od građanina o prometnoj nesreći u mjestu Samatovcu (Bizovac). ŽC 112 je o nesreći obavijestio HMP i OKC PU osječko-baranjske županije. U naletu motociklista na osobno vozilo, motociklist je zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u KBC Osijek.

Priloženi dokumenti: